Hopp til innhold

Nofima

Økologisk bakekurs / Lamineringskurs – croissant og wienerbrød

- Hvordan lykkes med lamineringsdeiger og typiske utfordringer

Informasjon

  • Dato: 09. apr. 2024 - 10. apr. 2024
  • Sted: Nofima, Osloveien 1, Ås
  • Se kart
  • Arrangør: Nofima AS

To dagers kurs som ser nærmere på lamineringsdeiger (f.eks. croissant og wienerbrød). Praktisk kurs der viktige prinsipper, viktighet av råvarekvalitet og typiske utfordringer er i fokus. Ser på forskjellige teknikker og prosesser.

KURSINNHOLD
− Grunnleggende bakeprinsipper
− Ulike baketeknikker for å bygge gode produkter
− Vi ser på ulike produktkategorier innen lamineringsdeiger
− Tips og triks

Program

  1. 09. apr. 2024 - 08:00
  2. 10. apr. 2024

Kontaktperson

Lena Langeland
Tilbake til toppen